Reviews


4 stars after 17 reviews
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in town!!!! Zooooo lekker, altijd op tijd en had ik al gezegd hoe lekker het is? Sowieso bestellen dus! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
My favorite sushi place! 4/6/2024
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel slecht. Besteld via jullie eigen website en na meer dan een uur te wachten besloot ik maar te bellen. Jullie nummer lag eruit. Gebeld naar de andere Poke sushi en die vertelde dat jullie stroom eruit lag. Begrijpelijk dat jullie dan niet kunnen bezorgen, maar zorg er dan voor dat je website ook geen bestellingen kan aannemen. Graag ontvang ik het bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk as maandag, terug op mijn rekening. 2/2/2024
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien niet de goedkoopste sushi maar wel de lekkerste en ook altijd keurig op tijd bezorgd. 4/26/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/31/2023
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waarom denken jullie dat het al bezorgd is!? Ik heb nog niks ontvangen. 12/16/2022
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The sushi is great and the delivery is fast, love it. But, I now twice asked for sushi without mayonaise and got it with. As to the website, even as a registered client, a check needs to be done as to whether the food can be delivered to my place. Maybe this can be fixed. 11/10/2022
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Ohana sushi shop Papestraat 14A 070 2116576
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en heerlijke sushi!!! 10/28/2022
Ohana Poke 4 stars after 17 reviews
Ohana Poke